Wednesday, January 20, 2010

Quinoa

My friends told me that Quinoa is a great substitute for rice or pasta and taste great so I picked up a box of it at Trader Joe's. お友達にキノア(又はキンワ)はご飯やパスタ代わりになるおいしい穀物だと聞いたので、Trader Joe'sで一箱お買い上げ。



I cooked it just like I do rice and it looks great! Golden, fluffy in the pot. Taste great, too. We loved the texture of this Ancient Inca food. 普通の白米の水加減で炊いたらおいしそう。黄金の粒、ふわふわ、さらさらです。味もよかったしこの古代インカの穀物は歯ごたえがいい。


Since we loved it and cooked a lot, had it two days in a row. とても気に入ったし、たくさん炊いちゃったので二日続けていただきました。

一日目:ポタベラマッシュルームの肉詰めとキノア
二日目:シトラスの皮でマリネして低温油でポーチしたサーモンとキノア
What? The salad looks the same? Well, we bought a lot of tomatoes at the market so needed to consume them before they go bad. え?サラダが同じって?トマトもたくさん買っちゃったので、だめになる前に消費しないとという事情がありまして。
Posted by Picasa