My carpaccio covered the mountain of Arugula+shiitake salad. I had never seen Carpaccio served like this. Very creative. Pansotti (I still don't know the difference between Pansotti and Ravioli) was very delicious. The swetness of stuffing (pumpkin or squash) and saltiness of Stilton(type of blue cheese) sauce was great match. I tasted Steven's dishes and loved the ravioli in brown butter sauce. They make good pasta!!
私の前菜はアルグラと椎茸のサラダの山をビーフのカルパッチョで包んだもの。こんなプレゼンテーションはみたことない。創作力あり。パンソッティ(未だにパンソッティとラビオリの違いがわからない。)はとてもおいしかった。詰め物のかぼちゃだか、スクアッシュだかの甘さとスティルトンチーズ(ブルーチーズの一種)のソースの塩気が絶妙にマッチしていました。Stevenのも味見させてもらったけど、ラビオリがすごーいおいしかった。ここのパスタは本当においしい。
私の前菜はアルグラと椎茸のサラダの山をビーフのカルパッチョで包んだもの。こんなプレゼンテーションはみたことない。創作力あり。パンソッティ(未だにパンソッティとラビオリの違いがわからない。)はとてもおいしかった。詰め物のかぼちゃだか、スクアッシュだかの甘さとスティルトンチーズ(ブルーチーズの一種)のソースの塩気が絶妙にマッチしていました。Stevenのも味見させてもらったけど、ラビオリがすごーいおいしかった。ここのパスタは本当においしい。
STARTER
ravioli with brown butter and sage
carpaccio with arugula, Shitake mushrooms, and Parmigiano-Reggiano
MAIN
braised lamb ossobuco white beans and baby carrots soft polenta gremolata
roasted Winter vegetable and ricotta stuffed pansotti Stilton cream sauce
DESSERT
chocolate rava cake with rasberry solbet on custart cream
vanila Ice cream on Pavlova with caramel sauce
Everything was great including pairing wine but downside of Valentine's day dinner is that we cannot order a la carte. We are so full at the end of the dinner. ペアリングされたワインを含め全ておいしかったけど、バレンタインデーのディナーってどこのお店もコースメニューしかないから、お腹いっぱい。食べ過ぎました。
La Pastia
233 West Santa Clara Street
San Jose, CA 95113-1710
(408) 286-2626