Tuesday, February 17, 2009

Fresh Pastas

The fresh pasta from Farmer's market was very good the other day, we tried some more different pastas. この間食べたFarmer's Marketの生パスタがとてもおいしかったので、他の種類も試してみました。
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These are shell shaped ones. I add ground chicken, shiitake mushrooms and onions in white wine sauce. The salad was steamed asparagus, hard boild eggs and anchovies+mayo and yogurt dressing. これはシェル型の。鶏の挽肉、椎茸、玉ねぎを白ワインソースで。サラダは蒸したアスパラ、ゆで玉子、アンチョビをマヨネーズとヨーグルトを混ぜたドレッシングをかけました。



The other day, we bought three kind of fettuccine in one package. Fun to have different kinds at the same time but they need to be boiled in three separate pans and kinda need to have three different sauce since they are different flavored pasta. I did...
Tomato flavored pasta +anchovy, button mush room, capers in white wine
Spinach flavored one+smoked chicken, shiitake mushroom in cream sauce
plain one+basil pesto
The salad was tofu, cucumber and carrot with shallot and soy sauce dressing.
THEY WERE ALL GOOOOD!
別の日には、3種類のパスタがパッケージになったものを買いました。違う種類のものをすこしづついただくのは楽しいけれど、これを3つの別々のお鍋で茹でなくちゃいけないし、そうなると3種のソースを作らないといけない感じになってしまいました。作ったのは…
トマト味のパスタ+アンチョビ、マッシュルーム、ケイパーの白ワインソース
ほうれん草のパスタ+チキンの燻製、椎茸のクリームソース
普通味のやつ+バジルのペスト
サラダはお豆腐、きゅうり、にんじんをエシャロットとお醬油ベースのドレッシングで。
全ておいしゅうございましたっ!
Posted by Picasa