We like fish and luckily we can get fersh fish from Saturday farmer's market and fresher fish for sashimi (raw fish) at a Japanese mraket near by. Stevenも私もお魚好きなので、土曜のファーマーズマーケットで新鮮なお魚が手に入ってラッキー。お刺身などもっと新鮮なものは近くの日本のマーケットで買います。
Wild salmon, parcely, red onion and white wine baked in parchement paper.
天然サーモン、パセリ、赤玉葱と白ワインをパーチメントペーパーで包み焼き。
Miso marinated cod was grilled and served. It was a little bit too salty because of the marinating time. Two days are enough... 味噌漬けのタラは漬けすぎてちょっと辛かった。2日でいいなあ。Wild salmon, parcely, red onion and white wine baked in parchement paper.
天然サーモン、パセリ、赤玉葱と白ワインをパーチメントペーパーで包み焼き。