Tuesday, November 15, 2011

My Kabocha Pumpkin

I seeded Kabocha pumpkin early summer. I got the seeds in Japan and hid them in the bottom of my suitscase! Finally, we have ONE Kabocha! I made ground buffalo stuffed pumpkin. It was OK because the pumpkin is not sweet enough. Though Steven liked it, I think he is just beeing sweet. Look how small this is. I am not going to do Kaboch anymore. :(

夏の初めに種まきしたかぼちゃがなりました。種を日本で買ってこっそりスーツケースの底に入れて帰ってきたのです。(種をアメリカ国内に持ち込むのは禁止されています。)そしてやっと1個なりました。バッファローの挽肉と野菜を詰めてチーズをかけてオーブンで焼きました。味はまあまあ。だってかぼちゃが甘くなかったんだもん。Stevenはおいしいって全部食べたけど、きっと料理人に気を使ってくれたのだと思う。それに小さいでしょお?もうカボチャはやめとく。



Posted by Picasa