Sunday, April 10, 2011

sweets and sashimi dinner

We got cupcakes from Sumiko and it was so delicious! She made chocolate cupcake with chocolate butter frosting. The cake part was very moist and I loved the richness of the frosting. Thank you, Sumiko san!
すみ子さんからホームメードのカップケーキをいただきました。ひゃーおいしかった。チョコレートのカップケーキにチョコレート味のフロスティング。ケーキの部分がなんともしっとりしていて、フロスティングの硬さもバツグン。すみ子さん、ありがとう!












Not like I was competing with her or anything but I made this sweets, too. New Orleans Bread Pudding with bourbon sauce. I like this recipe because it is not so fatty but still taste great. The sauce is rich and sweet but you can control the amount you pour on the bread pudding.
すみ子さんに対抗したわけではないけれど、私もスウィーツを作ってました。ニューオーリンズブレッドプディングのバーボンソースかけ。このレシピはソース以外にはバターを使ってないし、ヘルシーだけどおいしい。ソースは甘くて濃いけれど、かける時に調整できるから問題なしです。














Had sashimi dinner. Maguro-natto, sea urchin, taira gai and hotate on the long plate. Marinated maguro in the small ball in front.
おさしみの夕食はマグロ納豆、うに、たいら貝そしてホタテが長いお皿に。手前の鉢のはまぐろのヅケです。









Posted by Picasa