Two days after we came home from Bangkok, it was Christmas! We were invited to the Gillespies dinner party. I made and brought layered tuna tartar+avocado appetizer. Thier table are alaways cheerful and a lot of food. We had crab, grilled salmon, ham, green beans, asparagus and salad!
タイから帰ってきて二日後はもうクリスマスの日。ホストファミリーのギレスピー家の持ち寄りディナーに呼ばれて出かけます。私達の役目は前菜とテーブルロール。タルタル+アボカドソースをレイヤーにして丸く型抜きしたものにコンソメジュレと青ネギをトッピングしたものを作りました。テーブルロールも買ってレッツゴー。いつものようにお料理と笑いでいっぱいのGillepiesのテーブルには蟹、グリルしたサーモン、ハムの丸焼き、グリーンビーンズ、アスパラガス、サラダがのぼりました。