Ohhhhh, Buri kamaaaaa! They are yellow tail collar bone and the meat around it VERY tasty. We eat this a lot with Daikon oroshi (shredded radish). The one in aluminum foil is sweet potato and the leftover yakitori from the party is also on the grill.
おぉ、ぶりかまだぁ。骨の周りのお肉っておいしいのよねえ。大根おろしと一緒に家ではよくいただく一品です。フォイルに包まれているのは焼き芋です。パーティーで残った焼き鳥も温めてっと。
おぉ、ぶりかまだぁ。骨の周りのお肉っておいしいのよねえ。大根おろしと一緒に家ではよくいただく一品です。フォイルに包まれているのは焼き芋です。パーティーで残った焼き鳥も温めてっと。
Since we moved in this place, we have been eating out a lot. Not "eating out" but eating in the back yard. Look at the browned skin of the fish...Let's eat! ここに引越してきてから、外食が多くなりました。外食といっても外で食べるごはん。お庭です。皮もいい具合に焦げてる。いっただっきま~す!