We got some good pears from farmer's market so made Roquefort cheese, walnut and pear Bruschetta. I toasted the blue cheese and walnuts on the bread and placed the pears after so they are warm and crispy and went well with sweet smooth pear. Yum! 週末のファーマーズマーケットでおいしい洋梨を買ったので、Roquefortチーズ(フランスのブルーチーズ)と胡桃と洋梨のブルシェッタを作りました。チーズと胡桃をパンの上に乗せてトーストしてから梨をのせたのであたたかくカリカリのパンと溶けたチーズ、それに冷たくて甘い梨がいいコンビネーションでした。
Main dish was orecchiette with spicy Italian pork sausage and broccoli. Simple, easy and very tasty.メインデッシュはオレキエッテパスタ+スパイシーソーセージとブロッコリー。生のソーセージの皮をはいで中身を出して料理しました。シンプルで簡単でおいしい一品でございます。
This is a lunch plate on the other day. Gyoza (I made the wrapper,too!), miso marinated salmon, pickled veggies, strawberries and brown rice. You can never tell this was leftover from previous day. :) ある日のランチプレート、餃子(皮も作ったのよ!)味噌漬けサーモン、お漬物、イチゴと玄米。夕べの残り物には見えないでしょ?ふふふ。