We loved this Mushroom Casserole! This is from my favorite vegetarian cooking blog here. It has sour cream and cottage cheese so it is hearty and cheesy.
このマッシュルームキャセロールは大成功!お気に入りのこのベジタリアン料理ブログからのレシピです。サワークリームとコッテージチーズが入ってるので食べごたえあり。
このマッシュルームキャセロールは大成功!お気に入りのこのベジタリアン料理ブログからのレシピです。サワークリームとコッテージチーズが入ってるので食べごたえあり。
This recipe is using brown rice but I used Trader Joe's "17 Bean and Barley Soup kit" instead so it is has more fiber and fun having different textures.
レシピではブラウンライスを使ってますが、私はTrader Joe'sの「17種類の豆と穀類スープキット」を使ったので繊維もたっぷりで、色々な種類の感触を楽しめました。
レシピではブラウンライスを使ってますが、私はTrader Joe'sの「17種類の豆と穀類スープキット」を使ったので繊維もたっぷりで、色々な種類の感触を楽しめました。
I loved the texture of mushroom when I chewed on them. The top was golden & crispy and warm (well, it was rather HOT and burned my tongue )and moist inside.
マッシュルームをかんだ時の感触が好きなのでたっぷり入れました。表面は軽く焦げていてカリカリ、中は暖かくて(実は熱くて舌をヤケドしました。)しっとりしていて最高。
Today's craft:I finished a cable purse. It is warm and soft buy can't be used in Summer though.本日の手芸:縄もようのバッグ。暖かくてやわらかいけど夏には使えないなあ。