Tuesday, April 02, 2013

What did we have for dinner lately?

So they are what we ate lately.
最近いただいた夕食リスト


Day 1:Steven cooked this. Well, the salmon cake was ready to fry but still he fried very good. Spinach&mushroom saute was well cooked. Juuust right texture.
ある日1:Stevenがお料理。まあ、サーモンケーキは出来合いですけど、焼き具合はばっちり。ほうれん草ときのこのソテーも絶妙でしたよ。
 

Day 2:Marsara wine+scarops and sesame seed crusted seared Ahi. Still sashimi inside. Mmmmm...
ある日2:マサラ酒で味付けしたホタテとごまをつけて軽く焼いたマグロ。中はおさしみ状態。おいちー。
 

Day 3:Eel rice bowl. I cooked rice in this bowl so we got crunchy rice at the bottom.
鰻ご飯。この土鍋でご飯を炊いたので底におこげができてカリカリ。
 


Day 4:The hakusai (Napa) cabbage was very tender and tasted good with juice from chicken.
小さい白菜を二つに切って味付けしたチキンをのせて蒸したもの。そして白身魚のバジル+松の実ソースが前菜。

When I cook, I don't have to do dishes. :)
お料理した人は皿洗いしなくてもいいルール。:)