Had Sumiko's birthday dinner at CHIAROSCURO in San Francisco. We had special dish, house made pasta with house made Bottarga !! It was soooooo good. Bottarga is salt cured so had nice dry fish aroma and rich taste. When I went to Italian cooking class, this was one of the dishes I made so thought it was popular Italian food. However I have rarely seen this dish in menu at any restaurants so I was wondering. This was special request to the restaurant from Sumiko and we did enjoy it.
すみ子さんのお誕生日ディナーをサンフランシスコのCHIAROSCUROでいただきました。自家製パスタと自家製からすみの特別料理がとてもおいしかった。からすみはお塩でしめてあるので干物のいいかおりと凝縮された濃い味がおいしかった。前にイタリアンのお料理教室に行った時これがパスタのひとつとして習ったのでポピュラーなお料理かと思ったけどどのレストランでもめったに見ないから不思議でした。すみ子さんの特別リクエストをみんな楽しみました。
すみ子さんのお誕生日ディナーをサンフランシスコのCHIAROSCUROでいただきました。自家製パスタと自家製からすみの特別料理がとてもおいしかった。からすみはお塩でしめてあるので干物のいいかおりと凝縮された濃い味がおいしかった。前にイタリアンのお料理教室に行った時これがパスタのひとつとして習ったのでポピュラーなお料理かと思ったけどどのレストランでもめったに見ないから不思議でした。すみ子さんの特別リクエストをみんな楽しみました。
I had snapper course with Bottarga pasta. Everything was very tasty. Oh, that center picture is Pasta with Bottarga. これが私のいただいた鯛のソテーコース。あ、真ん中の写真がからすみパスタです。
CHIAROSCURO
550 Washington St
San Francisco, CA 94111
(415) 362-6012