Tuesday, December 25, 2007

Merry Christmas!!

This is the lobster we had for our Christmas dinner. Yeah, it is big..more than 4lb. これがクリスマスディナーにいただいたロブスター。2kg以上あったよ。

Served with baked potatoes.
ローストポテトと盛り合わせ。












Appetizer:Prosciutto+pear, balsamic vinegar carmelized mushroom, and shrimp+tomato salsa
Salad:Steven made Caesar salad, he added some extra anchovies!! Yuuuuum...
前菜:プロシュートと洋梨、バルサミコを焦がして味付けたマッシュルーム、海老とトマトサルサ
サラダ:Stevenが作ったシーザサラダ。アンチョビ追加で。おいし~!



Look how big the lobster is. The claw is big as my palm.
大きいでしょ。私の手のひらくらいのはさみ(っていうんだっけ)でした。

Dessert is ice cream with 3 color sauce: Chocolate, raspberry and Macha(green tea) sauce.
デザートはクリスマス色+1色のアイスクリーム。フランボワーズソース、抹茶ソース、チョコレートソースを作ってみました。アイスクリームが溶けてるな。