Tuesday, March 17, 2009

St. Patrick's Day

Made corned beef & cabbages for St. Paddy's day. I also added potatoes, onions and carrots,too. Cooked 3 hours because...
セントパトリックスデイだったのでコーンビーフを作りました。お店で売ってる時にすでに塩漬けされてスパイスで漬け込まれているので、煮るだけ。ポテト、にんじん、玉ねぎ、キャベツを後から加え計3時間も煮込みました。というのも…





The meat was almost 4 lb!! This was the last corned beef at the store and I didn't have any other choices. お肉が2キロ近くもあったのです。お店で最後のひとつだったため、選択の余地がなかった。




It came out pretty good so don't mind having this for a few days. We can make corned beef sandwich with this!!! でもおいしくできたので、2,3日続けて食べてもいいな。コーンビーフサンドイッチにしてもいいし!!!



Well, I don't have any green in these pictures so here is the green river in Chicago. Happy St. Paddy's day! この日は皆、緑色の洋服を着たり緑のものを飾ってお祝いしますが、写真に緑がないので、有名なシカゴの緑の川の写真をどうぞ。この日のために川を緑色に染めるので、一日限りの光景です。


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