Wednesday, November 23, 2011

Thanksgiving Prep




We are having guests for Thanksgiving dinner this year and started prepping! First I made an center piece for table. Well, I didn't get a turkey figure but got some orange colors at least. I also made a door wreath and got some Christmas-like greens for the kitchen. Why kitchen? I cannot place ANY flowers/plants in the place cats can reach. Grrrrr!!!! Cranberry sauce came out good, too. I cooked them in orange juice.
明日の感謝祭にはお客様をお呼びしているので準備を始めました。まず、テーブルにおくアレンジメント。普通はターキーの形をした何かを置くのだけどまあ、いいかな。感謝祭色のオレンジ色を入れたのでね。ドアリースをつくり、キッチンはクリスマスチックなグリーンも飾りました。どうしてキッチンかって?だって猫達がアクセスできるところにはお花や植物を置けないんです。ぶううう。クランベリーソースもおいしくできました。オレンジジュースで煮たの。


Steven insisted to buy a roasting pan so we went to Sur la Table and got this!
Stevenがどうしてもロースト用のパンを買うというのでSur La Tableでこれを買ってきました!



Since we went to Santana Row, let's have lunch here!! We went to our favorite one, Straits.

せっかく、Santana Rowに行ったのだもの、ランチして帰りましょ!私達の好きなStraitsに行きました。




It will be the first time for me to cook a whole turkey by myself. I did legs or breast or some parts of the bird but never did a whole turkey. Seven of us are eating so got 12lb turkey.
実は丸ごとターキーを一人で焼くのは始めて。(手伝ったことはある。)足だけとか胴体だけとか部分で焼いたことはあるのだけれど、丸ごとはチキンだけでターキーはないのです。7人でいただくので5.5Kgのターキー君。



I brined the bird with salt, sugar and herbs. Good night turkey, sleep tight and be tasty. :)
塩、砂糖そして色々なハーブとお水につけて冷蔵庫へ。お休みターキー、おいしくなってね。:)




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